Най-добрият спортист на България за 2023 г. - Александър Везенков, игра 15

...
Най-добрият спортист на България за 2023 г. - Александър Везенков, игра 15
Коментари Харесай

Везенков игра при страхотна победа на Сакраменто срещу шампиона

Най-добрият състезател на България за 2023 година - Александър Везенков, игра 15 минути и 35 секунди, като добави 6 точки и 1 асистенция при триумфа на клубния си Сакраменто Кингс против отбора на Денвър Нъгетс в среща от постоянния сезон на НБА.
Прочетете още
Българинът стартира срещата на аварийна пейка и се появи в края на откриващата част, като в границите на този си престой вкара всичките си шест точки. Той остана на паркета доникъде на втората четвърт, като с изявите си имаше заслуга за обрата, който " кралете " реализираха сред първите две четвърти, отбелязвайки точно първия панер във втората четвърт.

Везенков се появи още веднъж през второто полувреме, когато неговият тим към този момент мачкаше противника безапелационно и способства за приближаващата победа на домакините с една асистенция, само че не съумя да се разпише и разумно бе сменен малко преди края.

С триумфа " кралете " запушиха устите на всичките си критици след фиаското в последния им мач, когато Везенков се завърна. Българиинът също по този начин сподели израстване, като означи точка повече по отношение на въпросната злощастна среща.

Победата бе още по-сладка за домакините, защото преди началото на мача Нъгетс заемаха второто място на Запад, а Везенков и компания се бяха свлекли до второто място в съшата конференция. " Кралете " не прогресираха напред в класирането, само че съумяха да се изравнят с шестия Ню Орлиънс Пеликанс, като и двата тима към този момент имат баланс от 30 победи и 21 загуби.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР